Solid Tent Companions

Bij alles wat we doen ligt de focus op mensen. Samen met onze companions creëren we herinneringen, momenten die gekoesterd worden en vaak een leven lang meegaan.
Een goed gevoel, zowel bij onze klanten als onze eigen mensen dragen we hoog in het vaandel. Die feel good is onze drijfveer, en ‘pleasure in the job puts perfection in the work’.

All for one, one for all.

Met Altiro, ERS en Geco Concept bundelen we onze ervaring onder één dak. Met dat team van experts kunnen we steunen op jaren ervaring in de sector, wat onze aanpak verrassend efficiënt maakt en de timing van jouw project alleen maar ten goede komt.

Onze tenten zijn tot de nok gevuld met know-how, kennis die we maar al te graag delen met jou. Een extra uitdagende setting of opstelling? Vertel het ons, we bekijken graag hoe we dit samen met jou aanpakken.
Altiro
In 2014 starten Vincent Crynen met het verhuren van stretchtenten, maar al snel breiden ze hun assortiment uit met sailcloth tenten. Samen met hun leveranciers ontwikkelen ze hun producten door. Zo bieden ze als eerst ter wereld sailcloth tenten in U- en L-shape aan. Bij Altiro heeft Vincent met zijn team steeds gefocust op klantentevredenheid en werkplezier. Door in te zetten op een strakke planning en voorbereidingsproces, blinkt Altiro uit in de logistieke flow. Dit draagt dagelijks bij aan de betrouwbaarheid van Altiro. En dat is waar Altiro voor wil staan!
ERS Tenten
In 1989 presenteert ERS Tenten haar eerste koloniale tent. In de loop der jaren is de familie Crynen het vak meester geworden en specialiseerden ze zich in high-end tenten met de meest verfijnde afwerkingen. ERS Tenten heeft in de loop der jaren haar sporen verdiend bij een publiek dat hoge eisen aan kwaliteit en service stelt. Raf Crynen nam in 2011 het bedrijf over van zijn vader Jos Crynen. In 2021 hebben de broers Raf en Vincent beide bedrijven samen gebracht onder Altiro. 
Geco concept
Geert Cornelis werkt samen met zijn broer en zus in hun familiebedrijf gespecialiseerd in tentenverhuur. In 2004 kan hij zijn creativiteit niet langer bedwingen en beslist hij om zelf een tentenbedrijf op te richten onder de naam Geco Concept. Het team van vakmensen heeft meer dan 34 jaar ervaring in het bouwen en plaatsen van tenten en chalets.
Begin 2023 is Geco Concept opgegaan in Altiro. 
Testimonials
"We werkten in het verleden al geregeld samen met ERS en sinds enkele jaren ook met Altiro. Hun all-round service, verrassende en propere materialen en tiptop-afwerking maken van de tentcomplexen die we samen bouwen echte parels."
— Tim Van Peteghem, Meet Marcel
"De bereikbaarheid, het professioneel personeel en de hoogwaardige afwerking maken van Altiro dé compagnon de route waarop we kunnen rekenen."
— Margot Laporte, Tabloo Margot
"We werken intussen al meer dan 10 jaar samen met Altiro, en nog steeds blijven ze ons verrassen met hun service en de graad van afwerking van hun tenten."
— Han Staelens, Panama Events
Contact
Bij Altiro Tenten ben je verzekerd van een eersteklas ervaring bij het huren van een feesttent. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden om jouw evenement bijzonder te maken!

Vraag nu je offerte aan