De juiste match voor elk concept, budget én seizoen.

Ons gamma stretcht zich uit van één tot drie sterren, van zalig zomerfestival tot warm winterconcept, van toptrouw tot fabelachtige bedrijfsfeest. De gemene deler: kwaliteit. We bekijken graag samen welke oplossing best matcht met jouw project, en indien nodig passen we onze tenten aan.

Onze toewijding en kennis maken van ons dé betrouwbare partner waarop je kan rekenen voor het huren van de juiste tent voor jouw event, van advies tot opbouw en afbraak!
Onze tenten
Formules

Hoe kiezen?

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn gebruiken we volgende aanduidingen. Dit zet ons op weg om vlot de juiste tent te kunnen kiezen.
Hout, stretch of sailcloth? Onze instapformule biedt een stevige basis met alles wat je nodig hebt om van jouw event een onvergetelijk moment te maken.
Al onze tenten zijn beschikbaar in de twee-sterren formule, waar we nog net iets verder gaan in de afwerking. Denk aan overdekte terrassen, verlichting, verschillende types zeilen en afboordingen … Kortom: your picture perfect!
Een aangebouwde tent? Een geschilderde vloer? Een ingewerkte boom? Niets is ons vreemd, we gaan die extra mile om jouw concept compleet te maken. En als we het nog niet gedaan hebben, dan bekijken we graag samen hoe we het kunnen aanpakken.
Toebehoren

Toebehoren om onze tent nog beter te laten aansluiten bij jouw event.

Vloeren, wanden, verwarming … Met onze accessoires matchen we onze tent tot in de puntjes met jouw project.
Alle toebehoren
A guy holding a hammer to build a tent
Contact
Bij Altiro Tenten ben je verzekerd van een eersteklas ervaring bij het huren van een feesttent. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden om jouw evenement bijzonder te maken!

Vraag nu je offerte aan