Toebehoren

Toebehoren

Cassettevloer

Een feest op onverhard terrein of een grasveld? Huur een kwalitatieve cassettevloer en dans op een stabiele, veilige ondergrond. Wij plaatsen onze houten cassettevloer op zo goed als elke ondergrond. Bovendien beschermt de vloer de ondergrond. We bouwen met deze cassettevloer aansluitende terrassen, een looppad tot aan de tent, trappen en balustrades indien het niveauverschil met de ondergrond groot is. Dit allen in functie van de ondergrond.

Vragen?
Toebehoren

Vlondervloer

U wenst een houten, karaktervolle vloer en uw terrein heeft een vlakke ondergrond? Een vlondervloer is een houten planken vloer die meteen een warme sfeer geeft aan uw feest. Deze vloer wordt rechtstreeks op de ondergrond gelegd.

Vragen?
Toebehoren

(Sfeer)verlichting

Het wauw-effect van de tenten vergroot nog als ze verlicht zijn. Onze lampenguirlandes passen perfect bij de setting van onze tenten.

Vragen?
Toebehoren

Verwarming

Een aangenaam warme tent is essentieel voor de sfeer van uw feest. Onze verwarmingselementen of verwarmingsinstallaties zorgen voor een perfecte temperatuur in uw tent tijdens alle seizoenen

Vragen?

Kwaliteit

Tentenverhuur van de allerbeste kwaliteit op de markt. Service van uitmuntende kwaliteit.

Mensen zijn belangrijk

In de eerste plaats onze eigen mensen, maar ook al onze freelancers, klanten, leveranciers en andere partijen waarmee we dagelijks samenwerken.

Uitgebreid gamma

Een ruim assortiment van formaten en afmetingen.

Betrouwbaarheid

Door eenvoudig, duidelijk en compleet te communiceren met al onze partners. Door dagelijks te werken aan het toepassen en verbeteren van onze procedures.