Toebehoren

Cassettevloer

Een feest op onverhard terrein of een grasveld? Huur een kwalitatieve cassettevloer en dans op een stabiele, veilige ondergrond. Wij plaatsen onze houten cassettevloer op zo goed als elke ondergrond. Bovendien beschermt de vloer de ondergrond. We bouwen met deze cassettevloer aansluitende terrassen, een looppad tot aan de tent, trappen en balustrades indien het niveauverschil met de ondergrond groot is. Dit allen in functie van de ondergrond.

Vragen?
Toebehoren

(Sfeer)verlichting

Het wauw-effect van de tenten vergroot nog als ze verlicht zijn. Onze lampenguirlandes passen perfect bij de setting van onze tenten.

Vragen?
Toebehoren

Verwarming

Een aangenaam warme tent is essentieel voor de sfeer van uw feest. Onze verwarmingsinstallaties zorgen voor een perfecte temperatuur in uw sailcloth tent tijdens alle seizoenen.

Vragen?
Toebehoren

Houten wanden

Houten wanden geven een extra natuurlijke afwerking aan uw tent. Deze houten wanden kan u gebruiken als achterwand in uw tent of om een scheidingswand te maken. Bij de huur van de tenten tijdens najaar- of voorjaarsmaanden, houden de wanden de warmte nog beter binnen. Steeds vaker plaatsen wij deze ook als sas naar de toiletwagen of keukentent.

Vragen?
Toebehoren

Gordijnen

Om de zijwanden van de Sailcloth tent helemaal stijlvol af te werken, kan u kiezen voor onze gordijnen. Tussen twee zijpalen komen twee gordijnen die volledig dicht kunnen, of elk opzijgeschoven en vastgemaakt aan de paal. Ze kunnen zowel met of zonder transparant of dicht zijzeil gehangen worden. Ze passen volledig in het geheel en zorgen voor de gepaste aankleding van de tent.

Vragen?
Toebehoren

Catering tent

Wij verhuren ook tenten voor catering. In combinatie met sailcloth tenten verhuren wij meestal ook een sailcloth tent. Wij kunnen de cateringtenten waterdicht koppelen. Deze catering tenten in sailcloth zijn enkel te huur samen met een gewone sailcloth tent.
Daarnaast beschikken wij ook over een aantal pagodetenten die ook als oplossing kunnen dienen voor uw cateraar.

Vragen?

Kwaliteit

Tentenverhuur van de allerbeste kwaliteit op de markt. Service van uitmuntende kwaliteit.

Mensen zijn belangrijk

In de eerste plaats onze eigen mensen, maar ook al onze freelancers, klanten, leveranciers en andere partijen waarmee we dagelijks samenwerken.

Uitgebreid gamma

Meer dan 80 verschillende afmetingen aan tenten, gaande van 25m2 tot meer dan 1000m2.

Betrouwbaarheid

Door eenvoudig, duidelijk en compleet te communiceren met al onze partners. Door dagelijks te werken aan het toepassen en verbeteren van onze procedures.