Sailcloth tent huren

Door de elegante lijnen, de magische gloed en het moderne, exclusieve karakter van een sailcloth tent wordt uw dag helemaal onvergetelijk. Het open, natuurlijke karakter van de sailcloth tent - compleet met houten steunpalen - zorgt dan ook gegarandeerd voor een uitgelaten sfeer.

Sailcloth tenten in L- of U- shape

Onze sailcloth tenten zijn te verkrijgen in verschillende formaten van 25m2 tot meer dan 1000m2. We passen de lengte en de breedte aan uw formule of aan de locatie. Ook in de opstelling heeft u verschillende mogelijkheden. Kiest u voor de klassieke ovale vorm of voor een L- of U- opstelling? De sailcloth tent kan helemaal afgesloten worden met behulp van transparante, oprolbare zijzeilen.

Al onze tenten zijn waterdicht en bestand tegen sterke wind. Ze bieden bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Bovendien zijn de tenten brandveilig en niet ontvlambaar.

Offerte aanvragen
  • Het effect van verlichting is verrassend
  • Kan volledig gesloten worden
  • Wauw-effect dankzij de hoogte van de tent
Sailcloth tent huren

Stabiele houten cassettevloer voor uw sailcloth tent

Een feest op onverhard terrein of een grasveld? Huur een kwalitatieve cassettevloer en dans op een stabiele, veilige ondergrond. Wij plaatsen onze houten cassettevloer op zo goed als elke ondergrond en nivelleren waar nodig.

Houten vlondervloer voor uw sailcloth tent

U wenst een houten, karaktervolle vloer en uw terrein heeft een vlakke ondergrond? Een vlondervloer is een houten planken vloer die meteen een aangename sfeer geeft aan uw feest.

Misschien heeft u eerder een stretchtent nodig?

Houdt u meer van organische vormen? Wenst u een tent aan te werken aan een gebouw of vaste constructie? Of wenst u een tent die zich aanpast aan de omgeving waarin ze staat? Dan past een stretchtent misschien beter voor uw feest?

Bekijk Stretchtenten
Sailcloth tent huren

Kwaliteit

Tentenverhuur van de allerbeste kwaliteit op de markt. Service van uitmuntende kwaliteit.

Mensen zijn belangrijk

In de eerste plaats onze eigen mensen, maar ook al onze freelancers, klanten, leveranciers en andere partijen waarmee we dagelijks samenwerken.

Uitgebreid gamma

Meer dan 80 verschillende afmetingen aan tenten, gaande van 25m2 tot meer dan 1000m2.

Betrouwbaarheid

Door eenvoudig, duidelijk en compleet te communiceren met al onze partners. Door dagelijks te werken aan het toepassen en verbeteren van onze procedures.