Onze tenten
geven vorm
aan unieke
momenten

Onze tenten

De juiste match voor elk concept, budget én seizoen.

Small, Extra Large of ergens daartussenin, we hebben voor elk event de gepaste tent. We maken je graag wegwijs in ons gamma van meer dan 80 verschillende afmetingen, gaande van 25 m² tot meer dan 1000 m², van 10 tot 10.000 gasten, houten en aluminium constructies …

You name it, we got it!
Onze Aanpak
A partying girl on someones shoulders

Laten we jouw event samen onvergetelijk maken!

De organisatie van een event is steeds een avontuur, wij willen daarom de partner zijn waarop je echt kan rekenen. Het is namelijk niet gewoon het opbouwen van een tent, maar de opbouw naar een moment. Dat moment is voor ons de kers op de taart, een zorgeloze op- en afbouw is dan ook onze focus. We maken duidelijke afspraken en houden onze klanten gaandeweg op de hoogte van het reilen en zeilen.
Onze aanpak
Over Altiro

Wij zijn jouw Solid Tent Companions.

Bij alles wat we doen ligt de focus op mensen. Samen met onze companions creëren we herinneringen, momenten die gekoesterd worden en vaak een leven lang meegaan.
Meer over Altiro
A guy holding a hammer to build a tent
Contact
Bij Altiro Tenten ben je verzekerd van een eersteklas ervaring bij het huren van een feesttent. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden om jouw evenement bijzonder te maken!

Vraag nu je offerte aan

Geco Concept wordt Altiro
Vanaf 2024 bundelt Geco Concept de krachten met ERS en Altiro Tenten, en gaan we samen verder onder de merknaam Altiro.

Dit betekent dat we vanaf nu een uitgebreider gamma tenten kunnen aanbieden, en dat ons ijzersterk team je nog professioneler kan bijstaan.
Ontdek onze tenten