Ferro Transparant Tent huren

Net zoals onze Ferro tent kenmerkt de Ferro Transparant zich door wanden die geheel van glas en zwart staal zijn. Uniek aan de Ferro Transparant is het transparante dak en de afwerking met hout.

Als Ferro Transparant eenmaal staat, dan heeft u niet meer het idee dat u zich in een tent bevindt.

Ferro Transparant is beschikbaar in twee hoogtes: 2,75 en 3,5 meter. De tent is per 5m verlengbaar en kan worden opgesteld in 4 verschillende breedtes: 5m, 10m, 15m en 20m. Een aansluitende overdekte terras is mogelijk.

Offerte aanvragen
  • Transparant dak
  • Houten afwerking
  • Twee verschillende hoogtes mogelijk
Ferro Transparant Tent huren

Stabiele houten cassettevloer voor uw Ferro Transparant

Een feest op onverhard terrein of een grasveld? Huur een kwalitatieve cassettevloer en dans op een stabiele, veilige ondergrond. Wij plaatsen onze houten cassettevloer op zo goed als elke ondergrond en nivelleren waar nodig.

Houten wanden in uw Ferro Transparant

Houten wanden geven een extra natuurlijke afwerking aan uw tent. Deze houten wanden kan u gebruiken als achterwand in uw tent of om een scheidingswand te maken.

Misschien verkiest u eerder een Stavanger tent?

Bent u op zoek naar een tent met houten ramen? Dan spreekt onze Stavanger tent u misschien wel aan. Deze kenmerkt zich door een moderne top-to-bottom raamverdeling en maximale lichtinval. Iedere wand is voorzien van openslaande deuren.

Bekijk Stavanger tent
Ferro Transparant Tent huren

Kwaliteit

Tentenverhuur van de allerbeste kwaliteit op de markt. Service van uitmuntende kwaliteit.

Mensen zijn belangrijk

In de eerste plaats onze eigen mensen, maar ook al onze freelancers, klanten, leveranciers en andere partijen waarmee we dagelijks samenwerken.

Uitgebreid gamma

Meer dan 80 verschillende afmetingen aan tenten, gaande van 25m2 tot meer dan 1000m2.

Betrouwbaarheid

Door eenvoudig, duidelijk en compleet te communiceren met al onze partners. Door dagelijks te werken aan het toepassen en verbeteren van onze procedures.