Ferro Tent huren

De Ferro tent kenmerkt zich door wanden die geheel van glas en staal zijn.

Als Ferro eenmaal staat, afgerokt met drapage en mooi uitgelicht: dan heeft u niet meer het idee dat u zich in een tent bevindt.

Ferro is beschikbaar in twee hoogtes: 2.75 en 3.5 meter. De tent kan worden opgesteld in vijf verschillende breedtes. De beschikbare kleuren voor het dakzeil zijn mocca en warmgrijs. Terrassen zijn optioneel. Door de ramen naar binnen te werken kunnen we verschillende vormen terrassen creëren.

Offerte aanvragen
  • Kleur drapage zelf te kiezen
  • Ook perfect tijdens de herfst- en wintermaanden
  • Twee verschillende hoogtes mogelijk
Ferro Tent huren

Stabiele houten cassettevloer voor uw Ferro

Een feest op onverhard terrein of een grasveld? Huur een kwalitatieve cassettevloer en dans op een stabiele, veilige ondergrond. Wij plaatsen onze houten cassettevloer op zo goed als elke ondergrond en nivelleren waar nodig.

Houten wanden in uw Ferro

Houten wanden geven een extra natuurlijke afwerking aan uw tent. Deze houten wanden kan u gebruiken als achterwand in uw tent of om een scheidingswand te maken.

Misschien verkiest u eerder een Stavanger tent?

Bent u op zoek naar een tent met houten ramen? Dan spreekt onze Stavanger tent u misschien wel aan. Deze kenmerkt zich door een moderne top-to-bottom raamverdeling en maximale lichtinval. Iedere wand is voorzien van openslaande deuren.

Bekijk Stavanger tent
Ferro Tent huren

Kwaliteit

Tentenverhuur van de allerbeste kwaliteit op de markt. Service van uitmuntende kwaliteit.

Mensen zijn belangrijk

In de eerste plaats onze eigen mensen, maar ook al onze freelancers, klanten, leveranciers en andere partijen waarmee we dagelijks samenwerken.

Uitgebreid gamma

Meer dan 80 verschillende afmetingen aan tenten, gaande van 25m2 tot meer dan 1000m2.

Betrouwbaarheid

Door eenvoudig, duidelijk en compleet te communiceren met al onze partners. Door dagelijks te werken aan het toepassen en verbeteren van onze procedures.