Evenementen
Tent Huren

Huur een luxe feesttent voor jouw evenement met onze professionele tentenverhuur. Verschillende maten, vormen en stijlen beschikbaar. Boek vandaag nog!
Overzicht

Bij Altiro Tenten begrijpen we hoe belangrijk het is om een evenement succesvol te maken. Of het nu gaat om een prestigieus bedrijfsfeest, een elegante bruiloft of een grootschalig festival, wij bieden de perfecte oplossing voor het huren van een tent voor elk type evenement.

Ontdek onze luxe feesttenten
Vraag je offerte aan

Waarom Kiezen voor Altiro Tenten?

  • Uitgebreid assortiment: Van sfeervolle feesttenten tot robuuste evenementententen, wij hebben een breed scala aan opties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Je kan kiezen uit diverse tenten in verschillende afmetingen, vormen en stijlen, waaronder stretchtenten, sailcloth tenten, transparante tenten, luxe kadertenten en wood tenten. Elke tent heeft zijn eigen unieke charme en voordelen.
  • Aanpasbare opties: We bieden een scala aan toebehoren, zoals verschillende soorten vloeren, verlichting, zijwanden, verwarming, gordijnen en deuren.
  • Professionele service: Ons ervaren team zorgt voor een vlekkeloze installatie en afbraak, zodat jij je kan concentreren op het genieten van je evenement.
  • Flexibele verhuur: Of je nu een tent nodig hebt voor een dag, een weekend of langer, wij bieden flexibele huurperiodes die aansluiten bij uw planning.
  • Premium Kwaliteit: Onze tenten zijn vervaardigd uit de beste materialen en bieden een luxueuze uitstraling en optimaal comfort voor je gasten.
Vraag een offerte aan

Huur een luxe Tent voor elk exclusief evenement

Bij Altiro Tenten streven we ernaar om je evenement niet alleen onvergetelijk, maar ook luxueus te maken. Of u nu een exclusief bedrijfsfeest of een elegante bruiloft plant, wij hebben de perfecte tent voor jou. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. Maak van je evenement een groot succes met de luxe tenten van Altiro Tenten!

Realisaties
Werchter
Werchter
Wood tenten in Werchter
Festival
400+
Wood
Beurs te Antwerpen
Beurs te Antwerpen
Ferro tent te Antwerpen Waagnatie
Bedrijfsevent
400+
Ferro
Bedrijfsfeest te Turnhout
Bedrijfsfeest te Turnhout
Stretchtent 20x40m te Turnhout
Bedrijfsevent
400+
Stretch
FAQ

Veelgestelde vragen

Contacteer ons

Interesse in

Laat hier jouw gegevens achter en wordt door het Altiro-team gecontacteerd met meer informatie over onze tenten en ons bredere aanbod.

Heb je al een zicht op de details van jouw event? Top! Klik dan door naar onze contactpagina en vraag een concrete offerte aan.
Vraag een offerte aan
Jouw gegevens
Altiro verwerkt je gegevens zoals omschreven in de privacy policy.
Bedankt! We hebben jouw aanvraag goed ontvangen, en komen snel bij jou terug met meer info.
* Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer het ajb nog eens.