Stretchtent huren

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm. Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden.

Een stretchtent is beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden.

Een stretchtent is waterdicht en bestand tegen sterke wind. Ze bieden bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Bovendien zijn de tenten brandveilig en niet ontvlambaar.

  • Organische vorm
  • Stretchtenten kunnen waterdicht gekoppeld worden
  • Past zich aan aan zijn omgeving
Stretchtent huren

Stabiele houten cassettevloer voor uw stretchtent

Een feest op onverhard terrein of een grasveld? Huur een kwalitatieve cassettevloer en dans op een stabiele, veilige ondergrond. Wij plaatsen onze houten cassettevloer op zo goed als elke ondergrond en nivelleren waar nodig.

Sfeerverlichting in uw stretchtent

Het wauw-effect van de stretchtent wordt nog vergroot als ze verlicht zijn. Onze lampenguirlandes passen perfect bij de setting van onze tenten.

Een stretchtent kopen? Dat kan ook bij ons!

Een stretchtent kopen voor in uw tuin, horeca-zaak, feestlocatie of uw evenement? Bij ons kan u ook terecht voor de aankoop van tweedehandstenten of nieuwe stretchtenten. Wij bieden verschillende formules aan.

Meer informatie

Misschien heeft u eerder een sailclothtent nodig?

Door de elegante lijnen, de magische gloed en het moderne, exclusieve karakter van een sailcloth tent wordt uw dag helemaal onvergetelijk. Deze tent kan volledig gesloten worden dankzij de zijzeilen. Ook helemaal fan van de sailcloth tent?

Bekijk sailclothtenten
Stretchtent huren

Kwaliteit

Tentenverhuur van de allerbeste kwaliteit op de markt. Service van uitmuntende kwaliteit.

Mensen zijn belangrijk

In de eerste plaats onze eigen mensen, maar ook al onze freelancers, klanten, leveranciers en andere partijen waarmee we dagelijks samenwerken.

Uitgebreid gamma

Een ruim assortiment van formaten en afmetingen.

Betrouwbaarheid

Door eenvoudig, duidelijk en compleet te communiceren met al onze partners. Door dagelijks te werken aan het toepassen en verbeteren van onze procedures.