Stavanger Tent Huren

Stavanger is een tent met veel mogelijkheden. Allereerst zijn daar de variaties met het mokka dakzeil. Twee breedtes, een standaard wandhoogte van 2,75 m en een terras dat aan één lange zijde en aan beide kopse kanten kan worden geplaatst. Gecombineerd met het warmgrijs dakzeil kan Stavanger in 5 breedtes worden opgezet en is er variatie met twee wandhoogtes.

Eigentijdse elegantie met een Scandinavische toets voor een stijlvol event.

Stavanger kent één type wand. Deze kenmerkt zich door een moderne top-to-bottom raamverdeling en maximale lichtinval. Iedere wand is voorzien van openslaande deuren. De standaard wand (2,75 m) is te verhogen met 75 cm. Deze verhoging is enkel toepasbaar in de betongrijze uitvoering.

Offerte aanvragen
  • Scandinavische stijl
  • Eigentijdse elegantie
  • Warmgrijze ramen in hout
Stavanger Tent Huren

Stabiele houten cassettevloer voor uw Stavanger

Een feest op onverhard terrein of een grasveld? Huur een kwalitatieve cassettevloer en dans op een stabiele, veilige ondergrond. Wij plaatsen onze houten cassettevloer op zo goed als elke ondergrond en nivelleren waar nodig.

Houten wanden in uw Stavanger

Houten wanden geven een extra natuurlijke afwerking aan uw tent. Deze houten wanden kan u gebruiken als achterwand in uw tent of om een scheidingswand te maken.

Misschien heeft u eerder een Hampton Bay tent nodig?

Houdt u meer van een Amerikaans Landelijke stijl? U bent op zoek naar een warme tent met zachte kleuren?
Dan biedt de Hampton Bay Tent een oplossing. Deze exclusieve feesttent overstijgt het normale en zal een onvergetelijke indruk nalaten op u en uw genodigden.

Bekijk Hampton Bay tent
Stavanger Tent Huren

Kwaliteit

Tentenverhuur van de allerbeste kwaliteit op de markt. Service van uitmuntende kwaliteit.

Mensen zijn belangrijk

In de eerste plaats onze eigen mensen, maar ook al onze freelancers, klanten, leveranciers en andere partijen waarmee we dagelijks samenwerken.

Uitgebreid gamma

Meer dan 80 verschillende afmetingen aan tenten, gaande van 25m2 tot meer dan 1000m2.

Betrouwbaarheid

Door eenvoudig, duidelijk en compleet te communiceren met al onze partners. Door dagelijks te werken aan het toepassen en verbeteren van onze procedures.