Hampton Bay Tent huren

Een landelijke tent met zachte kleuren en een gezellig overdekt terras. De sfeervolle verlichting is een grote troef. De Hampton Bay-feesttent tilt uw familiefeest, tentoonstelling of evenement naar een buitengewoon niveau. Wat de locatie ook is: Altiro Tenten bereidt alles tot in de puntjes voor zodat uw feest in de beste omstandigheden kan plaatsvinden. De Hampton Bay-tent is geschikt voor walking-dinners, recepties, tentoonstellingen of diners.

Verras uw gasten met de Hampton Bay tent: een exclusieve feesttent die het normale overstijgt en een onvergetelijke indruk zal nalaten op u en uw genodigden. De planning en het denkwerk neemt Altiro Tenten voor haar rekening. Op die manier kunt u zich optimaal concentreren op het verwennen van uw bezoekers.

Offerte aanvragen
  • Overdekt terras
  • Houten wanden in Hampton Bay stijl
  • Warme en exclusieve look and feel
Hampton Bay Tent huren

Stabiele houten cassettevloer voor uw Hampton Bay

Een feest op onverhard terrein of een grasveld? Huur een kwalitatieve cassettevloer en dans op een stabiele, veilige ondergrond. Wij plaatsen onze houten cassettevloer op zo goed als elke ondergrond en nivelleren waar nodig.

Verwarming voor uw Hampton Bay

Een aangenaam warme tent is essentieel voor de sfeer van uw feest. Onze verwarmingsinstallaties zorgen voor een perfecte temperatuur in uw tent tijdens alle seizoenen.

Misschien heeft u eerder een Ferro tent nodig?

Houdt u meer van een strakkere tent met zwarte stalen ramen die u volledig kan uitwerken op uw persoonlijke maat? Neem dan eens een kijkje op de pagina van onze Ferro tent.

Bekijk Ferro tent
Hampton Bay Tent huren

Kwaliteit

Tentenverhuur van de allerbeste kwaliteit op de markt. Service van uitmuntende kwaliteit.

Mensen zijn belangrijk

In de eerste plaats onze eigen mensen, maar ook al onze freelancers, klanten, leveranciers en andere partijen waarmee we dagelijks samenwerken.

Uitgebreid gamma

Meer dan 80 verschillende afmetingen aan tenten, gaande van 25m2 tot meer dan 1000m2.

Betrouwbaarheid

Door eenvoudig, duidelijk en compleet te communiceren met al onze partners. Door dagelijks te werken aan het toepassen en verbeteren van onze procedures.